Meest recente berichten

Aircoservice

Een volledige aircoservice bij P. de Lange

Zorg dat uw airco in optimale staat blijft en maak gebruik van de aircoservice in Poortugaal bij Garage- en Schadeherstelbedrijf P. de Lange. Wij zorgen voor een volledige service, zodat uw airco er voorlopig weer tegenaan kan. Uiteraard gaan we zorgvuldig met uw wagen om en garanderen we u van de beste dienstverlening.

Waarom uw airco onderhouden?

Airconditioning is een bijna niet meer weg te denken in de moderne auto. Een airco is onmisbaar op de steeds vaker voorkomende warme dagen, maar ook in de winter is hij heel handig om bijvoorbeeld snel uw ruiten te ontwasemen. Een voorwaarde is wel dat de airco goed functioneert. Onderhoud is daarbij van levensbelang. Per jaar verliest een airconditioning namelijk zo’n 10% aan koudemiddel. Het is dus van groot belang om uw koudemiddel tijdig te vervangen. Daarnaast moeten interieurfilters om de zo veel tijd vervangen worden om uw auto schoon en fris te houden. Om die redenen staan we voor u klaar met onze aircoservice.

Perfect werkende installatie

Sinds 2012 bieden we een volledige aircodiagnose aan, waarna we de installatie indien nodig reinigen, bijvullen, repareren of vervangen. Op deze manier bent u verzekerd van een optimale luchtkwaliteit. Te allen tijde werken we met kwaliteitsapparatuur. Uw auto verlaat onze werkplaats gegarandeerd met een perfect werkende airconditioning.

 

Neem contact op met Garage- en Schadeherstelbedrijf P. de Lange in Poortugaal wanneer u gebruik wilt maken van aircoservice. Bel naar 010-5015218 of vul het contactformulier in. U kunt natuurlijk ook altijd even bij ons langskomen. Wij zijn u graag van dienst.

airco