Meest recente berichten

Occasions

Occasions en nieuwe auto’s bij P. de Lange

Garage- en Schadeherstelbedrijf P. de Lange heeft altijd een grote voorraad met nieuwe auto’s en occasions in Poortugaal voor u klaarstaan. Al onze (tweedehands) auto’s zijn in een goede staat en bieden we aan voor een leuke prijs. We beschikken over een gevarieerd aanbod binnen verschillende budgetten. Daarnaast verkopen we voertuigen als motorfietsen.

Geïnteresseerd in een van de occasions van Garage- en Schadeherstelbedrijf P. de Lange in Poortugaal? U kunt bellen voor een afspraak naar 010-5015218 of het contactformulier invullen. We nemen spoedig contact met u op.

Voertuigen in goede staat

Voordat we de gebruikte auto’s aan u meegeven controleren we ze eerst grondig en voorzien we ze van een onderhoudsbeurt. Uiteraard worden de wagens met een APK afgeleverd. Bij de meeste occasions krijgt u bovendien 6 maanden BOVAG-garantie en betaalt u geen afleveringskosten. Uiteraard garanderen we u van een geslaagde aankoop, we zien u dan ook graag in de toekomst terug voor onderhoud, reparaties en keuringen. We voeren eveneens graag zoekopdrachten voor u uit. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? In bepaalde gevallen kunnen wij u deze leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Ons aanbod

Op deze pagina ziet u een overzicht van ons huidige aanbod. U kunt uw ideale auto eenvoudig vinden door te selecteren op merk, leeftijd of prijs. Daarbij kunt u uw zoekopdracht verfijnen met keuzemogelijkheden voor het soort brandstof, de kleur of de vorm van transmissie. Vindt u uw ideale auto in ons assortiment? Neem dan spoedig contact met ons op voor het inplannen van een proefrit. Houd deze pagina nauwlettend in de gaten wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt. Onze collectie tweedehandsauto’s varieert geregeld, dus zorg dat u uw droomauto niet aan u voorbij laat gaan!