Meest recente berichten

Reparatie en Onderhoud

Vakkundig(e) reparatie en onderhoud bij P. de Lange

De werkplaats van Garage- en Schadeherstelbedrijf P. de Lange is uitgerust met de modernste apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat zijn om elk soort reparatie en onderhoud in Poortugaal aan uw motorvoertuig te verrichten. Daarnaast is ons personeel professioneel geschoold en gecertificeerd, en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Transparante werkwijze

Tijdens langdurige reparaties of onderhoud krijgt u bij ons de beschikking over een gratis leenauto. U betaalt dan alleen de brandstof. Een bijdrage voor de verzekering of een premie voor de afkoop van het eigen risico zijn niet nodig. Wanneer we uw voertuig van het nodigde onderhoud hebben voorzien of de reparatie succesvol hebben geklaard, nemen we direct contact met u op. Natuurlijk kan het ook weleens voorkomen dat we tijdens de beurt ergens tegenaan lopen. We lichten u dan eerst in voordat we het probleem verhelpen. Zo bent u altijd op de hoogte van onze werkzaamheden en weet u precies wat er u te wachten staat.

Van alle markten thuis

Van onderhoud tot volledige revisie van uw auto: bij ons kunt u overal voor terecht. Wij voeren graag de volgende diensten voor u uit:

 

  • APK-keuringen
  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw auto
  • Het repareren van storingen aan uw wagen
  • Volledige of gedeeltelijke revisie
  • Technische restauratie van oldtimers

Wilt u meer weten over onze service bij de reparatie en het onderhoud van uw auto? Stel uw vraag of maak een afspraak via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook bellen naar 010-5015218 of gewoon even langskomen.