Meest recente berichten

Spuiterij

29 aug Spuiterij

Spuiterij Garage de Lange Poortugaal

Bent u op zoek naar een geschikte spuiterij bij u in de buurt? Dan bent u bij Garage de Lange aan het juiste adres. Wij hebben een eigen spuiterij met ervaren mederwerken gespecialiseerd in het spuiten van auto’s. Naast het spuiten van auto’s wordt onze spuiterij ook gebruikt voor het spuiten van meubels en keukens. Wij hebben bedrijven en particulieren als klant, voornamelijk uit de omgeving van Poorugaal, Rhoon, Hoogvliet, Pernis, Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Spijkenisse en Oud-Beijerland.

De spuiterij van Garage de Lange beschikt over de modernste apparatuur zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Onze medewerkers van de spuiterij kunnen alle auto merken spuiten. Ook is het voor ons mogelijk om in onze spuiterij de exacte kleur van uw auto te mengen zodat u geen kleur verschillen ziet wanneer uw auto gespoten is.

Bent u op zoek naar een geschikte spuiterij voor uw auto? Neem dan direct contact op met Garage de Lange. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op van uw voertuig. Heeft u schade aan uw auto opgelopen en wilt u gebruikt maken van de spuiterij van Garage de Lange, dan bent u aan het juiste adres voor een scherpe prijs.

Spuiterij voor uw auto, keukens of meubels! Bel Garage de Lange

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de link of direct bellen 010-5015218

Geen reactie's

Geef een reactie